Motivation og inddragelse

MOTIVATION OG INDDRAGELSEMotivation er det helt centrale begreb inden for ledelse af frivillige. Det er vigtigt, at ledere af frivillige ved hvordan de kan motivere frivillige og hvordan de holder fast i deres egen motivation for sagen.


Du skal vælge dette foredrag, hvis du ønsker:


  •     at forstå, hvad motivation er og fjerne demotiverende elementer
  •     at opdage, hvordan du kan motivere forskelligt typer af frivillige
  •     at få konkret redskaber til at fremme motivationen hos dine frivillige
  •     at opmuntre til en attraktiv frivillighedskultur i din lokale sammenhæng
  •     at få mod til at uddelegere opgaver og skabe engagerede frivillige


Foredraget har en teoretisk indledning, som skaber forståelse for begrebet. Vi bevæger os herefter ned i selve redskabskassen og kigger på, hvordan motivation opstår og fremmes. Der arbejdes også med din egen motivation, da den er central for andres motivation i organisationen.


Foredraget om motivation er et af de mest populære foredrag, vi tilbyder. Vi anbefaler, at der bruges mindst en time på dette foredrag for at optimere den læring, som deltagerne går hjem med.


Foredraget kan med fordel kombineres med strategiske beslutninger omkring motivation i organisation. Dvs. at der efter foredraget kan tages beslutninger om, hvordan man fjerner demotiverende aspekter i organisationen, og hvordan man på et strategisk plan ønsker at fremme motivation fx ved at sætte penge af til særlige events for frivillige.GET IN TOUCH WITH TOM

mail@demolink.org