Foredrag

FOREDRAG - VÆLG ET ELLER KOMBINER

Foredrag kan holdes på basisniveau for nye ledere eller være på højere niveau for erfarne ledere. Alle foredrag inkluderer tid til spørgsmål, samtaler i små grupper og eventuelt kreativ indlæring.


Det er muligt at kombinere de forskellige temaer efter jeres behov. Søger du et foredrag om et emne, som ikke er nævnt her, så kontakt os.


Skriv til rie@ledfrivillige.dk for priser.  Rabat ydes i særlige tilfælde. Prisen afhænger f.eks. af tidspunkt og sted, samt om der bookes flere foredrag eller konsulentydelser på en gang. Kontakt Ledfrivillige.dk for yderligere information.


Vi har vores bøger med til alle foredrag og giver rabat, hvis man køber bogen i forbindelse med et foredrag!Sagt om Ries oplæg

"Det var et super oplæg du gav os i dag, og dejligt at du gav plads til dialog undervejs. Vi er jo meget forskellige i forhold til erfaring med at arbejde med frivillige, så dit oplæg ramte lige plet. Tusind tak for det."


"Jeg fik ikke sagt tak for dit fremragende foredrag om ledelse af frivillige.

Det gav mig nogle helt nye og konstruktive briller at se på emnet med - og mere kan man jo ikke forlange! Virkelig godt! Og så er du en rigtig god oplægsholder - rolig, entusiastisk, inddragende, ydmyg og fremstår enormt vidende.

Jeg vil klart anbefale dig, din hjemmeside og dine bøger hvis jeg kommer i en situation hvor nogen har brug for viden om og værktøjer til ledelse af frivillige. Tak!!"

r det godt at Rie tog emnet op."


Læs flere udtalelser under 'Referencer'

GET IN TOUCH WITH TOM

mail@demolink.org