Referencer

Et udvalg af referencer og udtalelser

itSMF (The IT Service Management Forum)

Kommuner (bl.a. Fredericia, Kolding, Århus)

KFUM & KFUK

KFUMs sociale arbejde

KFUM-Spejderne

Krifa

Kristendom, kultur og kommunikation (3K)

Kræftens Bekæmpelse

Landsstævne for sognemedhjælpere

Lederne

LOF's landsorganisation

Mellemfolkelig Samvirke (MS/ Action Aid Denmark)

Natteravnene

Odd Fellow Ordenen

Oplevelsernes Akademi (Topattraktioner)

Osteoporose Foreningen

Ungdommens Røde Kors (URK)

Radikal Ungdom

Red Barnet Ungdom

Rejseladen

Roskilde Festival (Backstage)

Roskilde Universitet (RUC)

Røde Kors

Settlementet

Silkeborg Gymnasium (Elevrådet)

Smuk Festival (Skanderborg)

Teologisk Pædagogisk Center

TYPO3

Venstres Ungdom

Ventilen

Århus Ungdoms Fællesråd


 

Acedal

Adoption & Samfund

Africa In Toutch

Agape

Ankerhus A/S

Bedre Psykiatri og Ungdom

Blå Kors

Copenhagen Music

Dansk Atletik Forbund (DAF)

Dansk Flygtningehjælp

Dansk Idrætsforbund (DIF)

Dansk Ungdoms Fællesråd (DUF)

Dansk Oase

Danske Baptist Spejdere

Dansk Boldspil-Union (DBU)

Det Danske Bibelselskab

Dansk Gymnastik- og Idrætsforeninger (DGI)

Diakonhøjskolen Århus

FDF

Folkekirker (div. menighedsråd, kursus for provster)

Folkekirkens Uddannelses- og Videnscenter

Folkekirkens Nødhjælp (foredrag og konsulentbistand)

Foreningen for fodterapeuter

Frie børnehaver og fritidshjem

Friluftsrådet

Frivillighedcenter (bl.a. Hillerød, Roskilde)

Fundament (socialt arbejde i KBH)

Gentofte Hovedbibliotek

Global Leadership Summit

Hjemmeværnet (Fredericia)

Ibis

Impact

Indre Mission


 

Sagt om Ries oplæg


"Det var et super oplæg du gav os i dag, og dejligt at du gav plads til dialog undervejs. Vi er jo meget forskellige i forhold til erfaring med at arbejde med frivillige, så dit oplæg ramte lige plet. Tusind tak for det."


"Jeg fik ikke sagt tak for dit fremragende foredrag om ledelse af frivillige.

Det gav mig nogle helt nye og konstruktive briller at se på emnet med - og mere kan man jo ikke forlange! Virkelig godt! Og så er du en rigtig god oplægsholder - rolig, entusiastisk, inddragende, ydmyg og fremstår enormt vidende.

Jeg vil klart anbefale dig, din hjemmeside og dine bøger hvis jeg kommer i en situation hvor nogen har brug for viden om og værktøjer til ledelse af frivillige. Tak!!"


"Også herfra stor tak for sidst. Det var meget inspirerende og jeg synes, du kom rigtig godt omkring emnet. Især var det en god oplevelse for flere af os at høre, at vi skal prøve på at invitere nogle stykker til et møde og høre hvad de kunne ønske sig fra kirkens side. Det er så oplagt, men man skal jo lige komme på tanken og der var du øjenåbner på flere måder."


"Tusind tak for en meget flot lørdag. Jeg oplevede dagen lige som jeg havde håbet på, og du skal have stor tak for, at være så nærværende og indlevende i vores café og vores udfordringer. Alle var meget begejstret og jeg er sikker på, at vi fremover, føler os mere i team med hinanden. Tusind tak."


"Indholdet var godt, vidende og velfunderet. Jeg synes Rie var rigtig god og troværdig, og jeg føler mig faktisk beriget med en bedre forståelse af emnet. Og det siger jeg ikke til foredragsholdere, der ikke fortjener det!"


"Jeg vil bare sige dig tak! Det du gjorde var lige i øjet – og giver os grundlag for at gå videre. Ingen har sagt andet end positivt om din medvirken."


"Tak for dit fede oplæg i weekenden. Det fik os virkelig til at tænke. Det var kort og intensivt og sidder stadig i baghovedet".


"Rie's session skabte STOR begejstring blandt mange deltagere, hvilket også giver sig udslag på de evalueringer, vi har fået retur fra deltagerne. Deltagerne har givet Rie en score, som ligger over, hvad vi normalt ser for danske livetalere." (Willow Creek konference)


"Det var top sejt og rigtig brugbart." 


"Det var et inspirerende foredrag, hvor jeg hæftede mig ved motivation, konfliktløsning  og kommunikation som vigtige redskaber. Der kom nye vinkler på i forhold til traditionel ledelsesopfattelse, det er bestemt noget jeg kan bruge, såvel ved frivilligt arbejde som i erhvervslivet."


"Jeg synes på fineste vis at Rie kombinerer learning by doing med en tung vidensdel. Med det mener jeg, at man kan mærke, at Rie har fagligheden med hele vejen, man bliver klogere af at høre hende tale. Samtidig er hun dygtig til at stille spørgsmål i forum, så det ikke blot er viden, man bliver klogere af, men også refleksion og dét at høre sig selv og ikke mindst andre tale. Især den sidste halve time, hvor vi havde en opfølgning på den indledende forventningssafstemning, var helt genial. Alt i alt viser Ries opbygning af kursusdagen, at hun ikke blot ved meget om frivillighed, ledelse og motivation, men at hun også formår at udleve det i en undervisningsstruktur".


"Når man sidder som leder for en gruppe frivillige, i mit tilfælde et udvalg, er det vigtigt at have nogle redskaber til at takle ens rolle. Grænsen mellem et rigtigt arbejde og en fritidsinteresse er nemlig meget lille i det frivillige arbejde. Rie kan hjælpe én med at finde disse redskaber. Selv var jeg rigtig glad for Ries oplæg om selvledelse. Det er noget man så ofte glemmer som leder, men det skal bestemt ikke undervurderes, og derfor var det godt at Rie tog emnet op."

GET IN TOUCH WITH TOM

mail@demolink.org